• P7012851 (2)_edit

Her er over 400 mål med næringseiendom i et område i kraftig vekst, lokalisert 700 meter fra OSL sin rullebane. Alt ligger til rette for at et nytt og unikt nærings- og gründermiljø i Moreppen kan vokse frem, og flere har meldt sin interesse allerede.
Er dette noe du vil vite mer om, eller kanskje bli en del av?

VÅRE FORDELER ...

Næringsarealer som er ferdig regulert med høy utnyttelsesgrad og stor fleksibilitet. Arealene har gode grunnforhold og leveres byggeklare med ferdig infrastruktur til grensen.

Med industrikompetanse, nært kommunalt samarbeid, effektive frakt- og kommunikasjonsløsninger samt god tilgang til underleverandører- gjør oss til den beste på næringslivets premisser.
Med utvikling av en så stor næringspark gir dette gode muligheter for å utvikle selskapet på tvers av bransjer.

... ER DINE MULIGHETER

Beliggenheten forenkler leveranser på en kostnadseffektiv måte for både kunder og leverandører. Med vår sentrale beliggenhet vil det gi deg store fortrinn. Her kan kunder over hele landet komme inn for møter, kurs, samlinger og produkt visninger.

Næringsparken gir gode muligheter for utvikling av nye samarbeidspartnere, produktskapning og nettverksbygging.

STORE OG FLEKSIBLE AREALER

God tilgang på plass og tilrettelegging for deg og din bedrift. Som nyetablerer har du mulighet til å skreddersy næringstomten etter ditt behov.
Vi tilbyr arealer fra 5 til 50 mål.