• P7012851 (2)_edit
0
MIN. TIL GARDERMOEN
0
MIN. TIL LILLESTRØM
0
MIN. TIL OSLO
0
MIN. TIL HAMAR

Gardermoen vest Næringspark ligger sentralt til på Østlandet, med umiddelbar nærhet til E6, E16 og Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette innebærer kort reisevei til hele landet, de største norske og europeiske byene, samt verden for øvrig.
Vi ligger midt i smørøyet for hvor man vil forvente den største utviklingen av vekst for næring- og boligetablering i landet.

TILGJENGELIGHET I VERDENSKLASSE

Gardermoen Vest næringspark ligger midt i Norge sett fra et demografisk perspektiv. Med en kjøretur på ca 1,5 time når man i underkant av to millioner av Norges befolkning og det tar mindre enn 45 minutter å kjøre fra Gardermoen Vest Næringspark til Oslo sentrum.

Med vår unike infrastruktur, har vi en umiddelbar nærhet til Oslo Lufthavn Gardermoen,
E6 mot Oslo og Hamar, og E16 til Bergen i vest og mot Stockholm i øst, gjør oss tilgjengelige for hele landet – og ikke minst hele verden. Tilkomsten med tog enten til Oslo Lufthavn Gardermoen eller Jessheim, gir Gardermoen Vest Næringspark en sjeldent god tilgjengelighet gjennom en effektiv vei til disse kollektivknutepunktene.

TRANSPORTKNUTEPUNKT

Gardermoen er kanskje det viktigste transportknutepunktet i Norge, og sikrer hele landet svært god, rask og effektiv tilgang til europeiske og interkontinentale destinasjoner via luft, vei og bane. Gardermoen er med på å sikre at Østlandet og Norge forblir internasjonalt konkurransedyktig.

Investeringene i ny hovedflyplass har gitt det sentrale Østlandet et kjempeløft og gjort Oslo Lufthavn Gardermoen til en av landets desidert største arbeidsplasser.