AKERSHUS UTLEIE

Akershus Utleie AS ble startet i 2004 av Alfred Bakken og Ole Blakkisrud.
I 2007 ble firmaet omgjort til et aksjeselskap.
Maskinparken består av ca 2500 maskiner/utstyrsenheter. Kundene er hovedsaklig fra bygg/anlegg, men de har også produkter mot det private markedet. Akershus utleie etablerte seg på tomt G5, med 20 dekar- på Gardermoen Vest Næringspark.

BEKKEN & STRØM

Bekken og Strøm, norges største norskeide firma innenfor bransjen arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, pro l- og fritidsklær har kjøpt en tomt på 22 dekar. Bedriften skal bygge et lager- og kontorbygg på 10.000 kvadratmeter i Moreppen.
Bekken og strøm etablerer seg på tomt G2, sentralt i Gardermoen Vest Næringspark.

SISU PRODUKTER

SISU Produkter AS etablerer seg på Gardermoen Vest Næringspark. Firmaet er importør av utstyr og redskap til traktorer og kompaktmaskiner. SISU importerer fra ni ulike land innenfor EU og selger produktene via forhandlere over hele landet.
SISU hest og husdyr leverer alt fra nøkkelferdig fjøs til innredning til ditt storfefjøs. De skreddersyr en løsning til deg etter ditt og dyrene sitt behov.

SISU produkter og SISU hest og husdyr etablerer seg på tomt G2, med 10 dekar.

AN Bygg

AN Bygg AS har prosjektert, levert og montert alle typer stålbygg siden 2003. AN-Bygg AS produserer næringsbygg til offentlige og private kunder. De leverer nybygg, tilbygg og påbygg, og utfører også fasaderehabilitering på eksisterende bygg.
AN Bygg etablerer seg på tomt G4, med ca 4 mål på Gardermoen Vest Næringspark

Gran Consult

Gran Consult AS er et selskap i Akershus som siden 2002 i stor grad har utført blikk- og taktekkertjenester, salg og montering av stålhaller, samt forskjellige oppdrag innen snekring og montasje.
Gran Consult AS etablerer seg på tomt G4, med 2,5 mål på Gardermoen Vest Næringspark.

ANDRE

Ytterligere 11 aktører er under etablering i næringsparken. Mer info om disse kommer